50-годишният пловдивчанин Ивайло А. е прострелян четири пъти от упор от

...
50-годишният пловдивчанин Ивайло А. е прострелян четири пъти от упор от
Коментари Харесай

50-годишният Ивайло е бил убит от упор с 4 халосни патрона от 23-годишната си приятелка

50-годишният пловдивчанин Ивайло А. е прострелян четири пъти от упор от 23-годишната си другарка Бериван Б. Въпреки че оръжието е газов револвер, младата жена е стреляла от доста близко разстояние, което е довело до гибелта на мъжа, оповестиха на брифинг в града под тепетата Анна Викова, зам.-окръжен прокурор и Васил Костадинов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи. 

 Застреляха 50-годишен мъж, задържаха двойно по-младата му другарка Виж още

Сигналът за убийството, осъществено в жилището на мъжа в блок 71 в жк " Тракия ", е подаден на Йордановден към 19 часа. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, само че медиците единствено са установили гибелта на Ивайло. Установено е, че са наранени значими магистрални кръвоносни съдове.

Директорът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов посочи, че сигналът на тел. 112 е подаден от самата Бериван.

" До съдбовния излаз се е стигнало след счепкване и разпра сред двамата. Още от обяд двамата почнали да пият и погълнали огромно количество съсредоточен алкохол ", каза Костадинов. По думите му мъжът и жената често се събирали на разпивка в жилището.

Оръжието е владеене на жертвата и е конфискувано като материално доказателство. Пистолетът е имал фабрично обезопасена цев с втулка, а възпроизведените с него изстрели са били с халосни патрони. До стрелбата се стигнало, когато в разгара на абсурда младата жена дръпнала револвера от ръцете на Ивайло и стреляла. 

" Халосните патрони не са безобидни. Особено в случай че се стреля с тях отблизо разстояние, провокират огромни провали, както е в тази ситуация ", уточни Васил Костадинов.

Зам.-окръжният прокурор на Пловдив добави, че Бериван е арестувана за 72 часа и към нея е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР